مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 آذر 1400 ساعت 09:502021-12-21اقتصادي

رانت پنهان| کسری بودجه محصول ارز 4200 تومانی /مردم به تدریج مزه اصلاح ارز ترجیحی را می چشند


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر لزوم اصلاح ارز 4200 تومانی گفت: اصلاح ارز ترجیحی در طولانی مدت موجب کنترل تورم می شود و مزایای زیادی برای مردم ایجاد می کند.

- مهرداد عباد در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با تشبیه برنامه اصلاح ارز 4200 تومانی به یک جراحی بزرگ اقتصاد اظهار داشت: اصلاح ارز 4200 تومانی ممکن است منجر به مشکلات زیادی شود و در کوتاه مدت و در  برهه ای از زمان ممکن است موجب افزایش قمیت ها شود و یک تورم کوتاه مدت ایجاد شود اما در طولانی مدت کمک به کنترل تورم خواهد بود و یک تصمیم اقتصادی بسیار خوب برای بخش مولد اقتصاد است بنابراین امیدواریم که در سال آینده به طور کامل ارز 4200 تومانی حذف شود.

وی افزود: هر سیاستی که بحث قیمت گذاری در آن باشد با شکست مواجه می شود، ما باید در حوزه های دیگر هم این کار را انجام بدهیم و در بحث قیمت گذاری باید روند بازار آزاد را در پیش بگیریم.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به تاثیرگذاری کسری بودجه حاصل از تداوم ارز 4200 تومانی بر افزایش تورم گفت: در خصوص کسری بودجه، در سالیان اخیر بودجه کشور همیشه با کسری مواجه بوده است و همین موضوع هم یکی از عوامل مهم تاثیرگذار بر تورم های بالا بوده است مطمئنا در صورت تداوم ارز 4200 تومانی نیز امسال هم دوباره شاهد کسری بو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رانت پنهان| کسری بودجه محصول ارز 4200 تومانی /مردم به تدریج مزه اصلاح ارز ترجیحی را می چشند

رانت پنهان| کسری بودجه محصول ارز 4200 تومانی /مردم به تدریج مزه اصلاح ارز ترجیحی را می چشند